Web
Analytics Made Easy - StatCounter
De leukste plek voor uw wandel- & fietsvakantie ligt hier in de Costa Brava

Regel je eigen vakantie

Even lekker een paar dagen weg? Met 5 eenvoudige stappen regelt u zelf uw vakantieverblijf en reis naar La Roqueta Bed & Breakfast.

 • Stap1: bepaal uw aankomst- vertrekdag
  In de kalender hiernaast vindt u snel de weekdagen bij de datums. Gaat u vliegen? Bedenk dan dat dinsdag en woensdag vaak voordeliger zijn.
 • Stap 2a: vergelijk vluchten en prijzen
  Gaat u vliegen? Op http://www.lowcostairlines.nl ziet u in ??n oogopslag alle vluchten naar Girona (ook wel: Gerona). Klik met uw muiswijzer op Girona en u ziet direct alle vliegmaatschappijen. Voor het gemak hebben wij deze maatschappijen ook rechts op deze pagina opgenomen. N.B. U kunt ook via Barcelona vliegen. Maar via Girona vliegt u goedkoper en bent u minder reistijd kwijt! Vanuit Barcelona is het ongeveer een uur met de trein of auto.
 • Stap 2b: plan uw auto-reisdagen Is er een feestdag (hotels onderweg kunnen vol zijn)? Is er erge drukte te verwachten? Kies de gunstige datums, raadpleeg de volgende links:
  > Franse feestdagen en vakantie (eng)
  > Spaanse feestdagen (eng)
  > Plan hier uw route (naar: Girona airport)
  > Verkeersinformatie buitenland
  > Toltarieven
 • Stap 3: tijd om La Roqueta B&B te reserveren!
  Stuur een e-mail met de door u gewenste aankomst- en vertrekdag naar (vragen@vakantiecostabrava.nl). Aansluitend ontvangt u een bevestiging of alternatieve datums.
  Of beter nog, pak de telefoon en u weet meteen of er plek is. Bel met nummer 0034 660 992 198 en vraag naar Lout.
 • Stap 4a: boek uw vlucht.
  La Roqueta heeft uw aankomst- en vertrekdagen bevestigd. Boek dan nu uw vlucht bij de vliegmaatschappij van uw keuze.
  Wanneer u vliegt is een auto huren geen overbodige luxe. La Roqueta ligt namelijk vrij afgelegen. Bovendien wilt u er natuurlijk op uit. Vaak krijgt u bij het boeken van de vlucht een interessante aanbieding voor het huren van een auto. Dit is een prima optie. Maar u kunt natuurlijk ook eerst zelf de mogelijkheden vergelijken. Hiernaast ziet u de belangrijkste autoverhuurbedrijven die aanwezig zijn op het vliegveld van Girona.
  Op de route pagina vindt u de route-informatie van de luchthaven Girona naar de villa La Roqueta.
  Meer informatie over de luchthaven van Girona vindt u hier.
 • Stap 4b: stippel uw autoroute uit
  Raadpleeg de route pagina. Hier vindt u een verwijzing naar een routeplanner voor auroreizen binnen heel Europa. Ook vindt u daar de route-informatie naar de villa La Roqueta.
 • Stap 5: de papieren. Niets kan uw vakantie nog in de weg staan. Of toch wel? Controleer uw reis- en verzekeringspapieren en maak een lijstje van zaken die u vooral niet moet vergeten.

Alles gereed! Nu kan de voorpret beginnen. Op de volgende pagina's vindt u vast wat idee├źn voor uw vakantie: cultuur, activiteiten en stranden.